Hangok, szavak, gondolatok...

Fekete Macska Könyvklub

Fekete Macska Könyvklub

Köszönet...

2021. február 16. - Fekete Macska Könyvklub

Tűnődtem a napokban a már megjelent interjúkon. Hogy mi mindent tanulhatunk másoktól. Hogy mi az, amit én ettől a 4 fantasztikus nőtől kaptam a beszélgetéseink alkalmával.

Adott élethelyzetekben biztosan eszembe fog jut Fanni (https://www.instagram.com/roka.fanni/) bátorsága. Ez a lány képes volt az elszenvedett kudarcok ellenére visszatérni ahhoz, amit a legjobban szeret. Nem hagyta nyugodni a kis hang, ami újra és újra szembesítette azzal, hogy ami történt, az csak egy bukkanó volt az előtte álló hosszú úton… S végül ahelyett, hogy elnyomta volna e sugallatokat, hallgatott rájuk, s megtette az első (legfontosabbnak mondható) lépést.

Ugyanez történt Csillával (https://www.instagram.com/csillagom.ncs/) is, aki újult erővel tért vissza a közösségi életbe, megteremtve ezzel az „együttnő”-kampányt. Egy olyan kezdeményezést, ami a másik elismerését és támogatását szorgalmazza az irigykedés és gonoszkodás ellenében.

Nóra (https://www.instagram.com/egyminimalistanaploja/, https://www.instagram.com/zoldgardrob/)pedig képes volt arra, amire sokan nem. Életmódot váltott. Búcsút intett a felhalmozásnak, legyen szó kacatokról vagy a divatvilág újabb és újabb kifutós ruhadarabjairól.

De Niki sem a divathullámokat követi, mikor úti célt választ magának. Kis hazánk ismertebb pontjai mellett felkeresi a szem elől rejtett csodahelyeket is, lombkoronasétányokkal és erdőfürdőzéssel ismertet meg minket…

4 olyan nőről írok most, akik személyiségükkel, mosolyukkal beragyogták a napjaimat. S emellett mindannyiuktól kaptam egy kis útravalót is a batyumba. Hálás vagyok nekik, amiért nyíltan és barátsággal fogadták a megkeresésemet, és elénk tárták életük kisebb vagy nagyobb szeletét.

A sorozat folytatódik...

A bejegyzés trackback címe:

https://fmkonyvklub.blog.hu/api/trackback/id/tr2916429064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása